Tineke Vonk Fotografie

Familie, je meest kostbare bezit. Dat wil je voor altijd bij je houden.
Door een fotoshoot kunnen we de tijd heel even stil zetten.
Zo blijven de herinneringen altijd levendig.

Er is in iedere levensfase wel een mooie shoot te organiseren. 

Welke shoots zijn er?

Zwangerschap

Jeej een kleintje op komst, hoe leuk! Of het nu je eerste zwangerschap is of je vijfde; zwanger zijn is zo uniek. Het getrappel in je buik, de hikjes die je soms kan voelen, het dromen over hoe je kindje eruit gaat zien. Maar ook het ongemak, de kwaaltjes die er absoluut bijhoren.

Baby

Wauw, jullie kleintje is geboren; wat een bijzondere tijd beleven jullie nu als jong gezin… Alles is nieuw; wat ruikt je baby heerlijk en kijk nou: die voetjes, die krullen zo leuk op 🙂 Dit gevoel, dit móet je bewaren, vasthouden, herinneren. Je baby verandert zo snel!

Gezin

Hoe vaak stop je even, kijk je om je heen? We worden zo opgeslokt; door de tijd, de drukte van het hebben van een jong gezin. Voor we het weten is er weer een dag voorbij, een week, een maand, zelfs een jaar! Ik kan je helpen! Ik kan de tijd even stilzetten voor je.

Familie

Met z’n allen op de foto, hoe lang is dat geleden! En hoe bijzonder is het! Voor oma, voor jezelf, voor ieder familielid. Toffe, mooie, lieve, grappige, ontroerende familiefoto's. Iedereen wil ze hebben maar (bijna) niemand vindt het echt heel leuk om op de foto te gaan.