Tineke Vonk Fotografie

Rick & Manon

Hartje Den Bosch, maar ook echt 🙂 Deze stad is het fijne decor voor deze prachtige dag. Startend vanuit het bijzondere huis van de ouders van Manon maken we een ritje naar de barbershop van Rick, midden in de Hinthammerstraat. Wat een toffe plek voor een korte shoot!

Alle gasten verzamelen bij het Noordbrabants museum voor de ceremonie in de prachtige gele kamer, omringt door de mooiste bloemstillevens (mijn lievelings).

En als je trouwkoppel dan ook nog al jouw lievelingsliedjes speelt tijdens de ceremonie dan weet je dat we echt een ‘match made in heaven’ zijn 🙂

Klein, intiem, intens en zo romantisch. Deze plek is de perfecte plek.

De gasten borrelen, kletsen, eten de heerlijkste taartjes en genieten.

We maken nog een korte wandeling rondom het museum en bij de IJzeren man, waarna iedereen zich klaarmaakt voor het diner en het feest.

En ik, ik voel en leg vast. Precies zoals het moet zijn.

  • Leveranciers:
  • Jurk: Pronovias
  • Pak: Blacktie ’s Hertogenbosch
  • Haar en make-up: Marieke van den Broek, Vissers Beauty
  • Taart-tafel: Bakker Welten
  • Lokatie: Ricky’s Barber en shop, Noordbrabands Museum, de IJzeren man.

“ Toen we op zoek gingen naar een trouwfotograaf zochten we vooral iemand die we er graag bij wilden hebben. We hadden een klein gezelschap dus het was heel belangrijk dat onze fotograaf een deel uit zou maken van onze gasten.

Al na ons eerste gesprek was het voor ons meteen duidelijk dat jij onze fotograaf zou zijn! Je bent super spontaan en enthousiast en het klikte direct.

Op de dag zelf was je op een hele natuurlijke manier aanwezig en ging je helemaal op in het gezelschap. We hebben een aantal geposeerde foto’s maar vooral veel spontane beelden.

Wat hebben we ontzettend genoten van onze trouwdag en we kijken met liefde terug naar de foto’s die jij voor ons gemaakt hebt.”

Rick en Manon